Kiewithoeve

Over ons

 

AsdonkVlakbij het natuurdomein ‘Asdonk’ kan u genieten van enkele prachtige fiets- en wandelroutes, zoals de fietsroute Louis Verbeeck (52km), drie Provinciënpad (56km)… Daarnaast vertrekken er ook 3 wandelingen aan de Kiewithoeve van 2,5km, 4,5km en 9km. Uiteraard is een hapje of een drankje tijdens of na zo’n tocht altijd meer dan welkom, en dat weten we bij de Kiewithoeve als geen ander!

 

 

 

 


hoeveDe gerestaureerde hofstee dateert van 1922 en herbergde vroeger een manège. Sindsdien werd de hoeve omgetoverd tot een een gezellige brasserie-restaurant, waar iedereen het naar zijn zin heeft. In het restaurant werd een warme authentieke sfeer gecreëerd waar u in alle rust kan genieten van de seizoensgebonden creaties, suggesties en themamenu’s van de chef. Drie aparte zalen (incl. apart sanitair) laten u toe al uw feesten, recepties en seminaries in privé-kring te houden.

Tijdens warme zomerdagen kan u terecht op het ruime terras omringd door siervijvers met Japanse Koi’s en een oase van groen. Het Belgische weer indachtig is een deel van het terras zelfs overdekt!

Ook wordt hier steeds aan de allerkleinsten gedacht dankzij de ruime keuze aan gerechten voor kinderen en een heuse speeltuin.