Kiewithoeve

Feesten

Al decennialang staat de Kiewithoeve bekend als dé locatie voor al uw feesten in Tessenderlo. Familiefeest, communiefeest, seminarie… het is allemaal mogelijk in een of meerdere van onze drie mooie zalen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat uw feest op wieltjes loopt in één van onze feestzalen in Tessenderlo.

Culinaire verwennerij

U stelt samen met ons een heerlijk menu samen, dat met veel zorg en verse producten in eigen keuken wordt klaargemaakt. Ons vriendelijke personeel staat op uw dag voor u klaar om u met een glimlach te bedienen. Doe alvast wat inspiratie op in onze feestbrochure. Of bel meteen het nummer 013 31 17 61 om uw feest nu al te plannen!

Voor elk feest een zaal

De kleine zaal biedt een capaciteit van maximaal 36 personen en is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. De gezellige inrichting zal zeker bij iedereen in de smaak vallen.

In onze grote zaal kan u terecht voor feesten tot 60 personen. De zaal is eveneens voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. De zaal is warm ingericht, net alsof u thuis in uw eigen woonkamer bent.

De pergola is eveneens beschikbaar als een van onze feestzalen en dit tot 28 personen. U kan genieten van een fantastisch uitzicht op de mooie weiden met paarden en de bossen van natuurgebied Asdonk, Tessenderlo.

Extra betalen om de zaal privé ter beschikken te hebben is bij ons niet nodig, deze staat gratis ter beschikking bij het bestellen van een menu vanaf 20 personen (kleine zaal), 18 personen (pergola) of 30 personen (grote zaal). Een feest organiseren in meerdere zalen tegelijk behoort ook tot de mogelijkheden. Neem zelf al eens een kijkje, bezoek ons virtueel!

Inbegrepen in alle formules

Wij voorzien u zo goed als we kunnen in uw noden en wensen. Zo bieden wij u standaard de volgende opties aan:
Buiten aperitieven bij mooi weer
Speeltuin voor de kinderen
• Uitgebreid eet- en drankmenu
A la carte-formule is mogelijk
• Ligging in natuurdomein Asdonk
Parkeergelegenheid
•…

De ideale ligging

Behalve onze ligging in een prachtige groene omgeving, zijn we ook makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Zelf liggen we nog net in de provincie Limburg (Tessenderlo), maar Vlaams-Brabant en provincie Antwerpen liggen op slechts vijf minuutjes rijden. Onze feestzaal ligt vlakbij het gezellige stadje Diest, maar ook vanuit Hasselt, Antwerpen en Leuven staat u snel bij ons in de Kempen. Ja, zelfs vanuit Nederland staat u op minder dan een uur bij ons.
Voor meer info, bekijk onze feestbrochure of bel ons meteen op het nummer 013 31 17 61.

Graag willen wij er op wijzen dat wij geen credit cards (MasterCard, VISA, American Express) aanvaarden voor de betaling van feesten. Bij een à-la-carte-bezoek is dit echter geen enkel probleem en kan u zowel met credit card, Bancontact als cash betalen.

Bekijk hier onze Feestbrochure 2022