Kiewithoeve

Themamenu’s

Valentijnsmenu

do. 14/2, vr. 15/2 en za. 16/2

Aperitief kirr royale begeleid van
brandade van witvis / salie en chorizo-olie

Kreeft / nieroogkreeft / sot l ‘y laisse / beukenzwam/
groene asperge

**Velouté van prei / grijze garnalen / komijn**

Kalfsfilet-pure / tarte tatin van gekarmeliseerd witloof / puree van pastinaak met gember

Dessertbord “inspiration amandel” / amandel / abrikoos / cookies /amandelfriand

Menu incl. aperitief excl. * velouté*   54.00 p.p.
Menu incl. aperitief incl.  * velouté*  61.00 p.p.
Menu enkel op reservatie en per tafel

Grieks themamenu

vrij. 08/03 en zat. 09/03

Apéro

Ouzo met citrus vergezeld van:
• Griekse salade
• Gefrituurde aubergines
• Calamares ‘fritti’
• Dakos
• Tzatziki

 Soep

Kakavia (typische Griekse vissoep)

 Tussengerecht

Garidhes Saganaki
(scampi / ouzo / feta)

Hoofdgerecht

Lamskoteletjes, gemarineerd met citrusvrucht / groene boontjes met dille en look, kort aangebakken in olijfolie / kritharaki met tomatensaus en oregano

Nagerecht

Baklava
(filodeeg / noten / honing / vanille-ijs)

Menu incl. apéro, excl. wijn en koffie  
à  € 48.00 p.p.

(enkel op reservatie en per tafel)

Marktmenu

Marktmenu 3 gangen (voorgerecht + hoofdgerecht+nagerecht)

Dit menu wordt dagelijks samengesteld met steeds wisselende gerechten

volgens marktaanbod . Menu per tafel , uitgezonderd kinderen.

€ 34.00