Kiewithoeve

Themamenu’s

Midden-Oosten themamenu

vrij. 25 januari en zat. 26 januari 2019

Apéro
Balon 43 with a twist
Fattoush salade

Soep
Garnalensoepje, parelcouscous en prei

Tussengerecht
Zalm met harissa-kruidenkorst, gepofte zoete aardappel en gegrilde aubergine

Hoofdgerecht
B’ Stilla met kip en feta

Nagerecht
Sholeh zard (Perzische rijstpudding)

Menu incl. apéro, excl. wijn en koffie
à € 52.00 p.p.
(enkel op reservatie en per tafel)

Valentijnsmenu

do. 14/2, vr. 15/2 en za. 16/2

Aperitief kirr royale begeleid van
brandade van witvis / salie en chorizo-olie

Kreeft / nieroogkreeft / sot l ‘y laisse / beukenzwam/
groene asperge

**Velouté van prei / grijze garnalen / komijn**

Kalfsfilet-pure / tarte tatin van gekarmeliseerd witloof / puree van pastinaak met gember

Dessertbord “inspiration amandel” / amandel / abrikoos / cookies /amandelfriand

Menu incl. aperitief excl. * velouté*   54.00 p.p.
Menu incl. aperitief incl.  * velouté*  61.00 p.p.
Menu enkel op reservatie en per tafel

Marktmenu

Marktmenu 3 gangen (voorgerecht + hoofdgerecht+nagerecht)

Dit menu wordt dagelijks samengesteld met steeds wisselende gerechten

volgens marktaanbod . Menu per tafel , uitgezonderd kinderen.

€ 34.00